Skip to content
OM TROSAGUIDEN

ÖSP är den positiva lokaltidningen, som speglar det lokala livet och som lyfter fram de goda exemplen. Fler ska veta mer om det som händer där vi bor, verkar och semestrar. TrosaGuiden är ett extranummer av ÖSP. Upplagan för TrosaGuiden ligger på 26 000 fysiska exemplar.

På kartan syns hela ÖSP:s spridningsområde. ÖSP delas ut till cirka 21 000 postlådor samt tidningsställ i butiker, bibliotek och på besöksmål. På sommaren är upplagan drygt 26 000 exemplar.

ÖSP är det enda sättet att nå alla hushåll och företag inom vårt område. Tidningen delas ut som samhällsinformation och med utdelningsformen ”Exklusiv”, vilket garanterar säker leverans och att den inte delas ut tillsammans med reklam.

Guiden till Trosa

TrosaGuiden är ett extranummer av ÖSP som ges ut en gång per år – för såväl bofasta som besökare.
TrosaGuiden har blivit en självklar guide till Trosa. Här hittar du informativa annonser från både företag och kommun samt redaktionella texter som visar Trosa från olika perspektiv och ur olika personers ögon.

Trosa kommun & Trosa Turistcenter
Du kan läsa Trosa kommuns sidor med fyllig information om kommunens och turistcentrets olika verksamheter.

Kartor
Fyra sidor med kartor över olika delar av Trosa kommun.

Föreningsregister
Trosa kommun har en föreningsportal, där mer information finns. Vi har samlat den grundläggande informationen.

Sidorna inom ämnesområden
Tidningen är uppbyggd utifrån flikar med teman. Flikarna, som har olika färger och olika namn, hittar du längst ut på sidan.